Zo begin ik mijn dag!

Leestijd: 2 minuten

Ik ben dol op mijn groene sapjes in de ochtend. Dat hoort bij mijn gezondheidsregime. Ik kan de ochtend eigenlijk niet meer anders beginnen dan met iets groens :). Je voelt je namelijk direct gezonder en je hebt meteen al de nodige vitamines en mineralen binnen.  Meestal neem ik een groene juice of ik maak een smoothie en vaak met allerlei poedertjes om mijn energie shotje nog gezonder te maken. Maar al die potjes met poedertjes zoals kruiden, algen, probiotica etc…. namen soms toch wel veel plaats in mijn keukenkastje en het werd ook wel een beetje een gedoe zeg ik eerlijk.

Daarom was ik echt super blij dat collega, verjongingsexpert Jesse van de Velde deze Green juice heeft samengesteld. Een mix met algen, probiotica, Vit C, kruiden en groente en fruit.  Dus een perfecte mix en dan in 1 potje. Ik drinkelke ochtend dit poedertje door mijn sapjes of water. En geloof me, je voelt je er heerlijk energiek door en het is dus nog makkelijk ook. Ik ben er echt blij mee.

Vanaf deze week te verkrijgen in de webshop!

Wat zit erin?

  • Ashwagandha voor het balanceren van stress- en mannelijke- en vrouwelijkegeslachtshormonen
  • Camu camu bessen poeder voor Vitamine C
  • Matcha poeder voor immuunsysteem en anti-aging
  • Spirulina en chlorella poeder voor ontgifting
  • Kelp poeder voor jodium (voor de schildklier)
  • MSM poeder voor de huid
  • Pau D’Arco schors poeder voor anti-aging en werkt anti- bacterieel
  • Probiotica voor de darmflora

 Tip

* Drink het met water of kokoswater. Maar je kunt het natuurlijk ook in een (groene) smoothie of sapje doen.
Meer info over deze green juice of over Jesse van de Velde ? klik dan hier

ps; Het kost je slechts zo’n €0,57 per drankje, goedkoper dan een blikje energiedrank in de supermarkt en natuurlijk veel gezonder.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *