Een gezonde winterse smoothie tijdens de feestdagen

winterse smoothie
Leestijd: 1 minuut

Het is december en dat betekent liefde, gezelligheid en lekker eten. Lekker eten gaat natuurlijk vaak gepaard met wat ongezonder eten, meer suiker en minder groente. Daarom heb ik nu een heerlijke gezonde winterse smoothie die zorgt voor een extra vitamine boost tijdens deze dagen!

Gezonde winterse smoothie

Deze winterse smoothie is heel makkelijk om te maken en bevat maar zes ingrediënten. Je gooit het allemaal zo hup in de blender, zet hem aan en dan heb je een heerlijke smoothie als ontbijt, brunch of lunch. Omdat de smoothie zo lekker is heb ik er ook een filmpje van gemaakt, kijk je mee?

De ingredienten voor de smoothie zijn

  • 1/2 avocado
  • grote hand cranberries
  • banaan
  • chiazaadjes
  • kaneel
  • kokoswater

Bereidingswijze

Zoals ik hier boven al schreef is de bereidingswijze super makkelijk, je gooit alles in de blender, blenden maar en dan kan je het zo overgieten in je glas.

Kijk je mee?

Tags: , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.