Een gezonde winterse smoothie tijdens de feestdagen

winterse smoothie
Leestijd: 1 minuut

Het is december en dat betekent liefde, gezelligheid en lekker eten. Lekker eten gaat natuurlijk vaak gepaard met wat ongezonder eten, meer suiker en minder groente. Daarom heb ik nu een heerlijke gezonde winterse smoothie die zorgt voor een extra vitamine boost tijdens deze dagen!

Gezonde winterse smoothie

Deze winterse smoothie is heel makkelijk om te maken en bevat maar zes ingrediënten. Je gooit het allemaal zo hup in de blender, zet hem aan en dan heb je een heerlijke smoothie als ontbijt, brunch of lunch. Omdat de smoothie zo lekker is heb ik er ook een filmpje van gemaakt, kijk je mee?

De ingredienten voor de smoothie zijn

  • 1/2 avocado
  • grote hand cranberries
  • banaan
  • chiazaadjes
  • kaneel
  • kokoswater

Bereidingswijze

Zoals ik hier boven al schreef is de bereidingswijze super makkelijk, je gooit alles in de blender, blenden maar en dan kan je het zo overgieten in je glas.

Kijk je mee?

Tags: , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.