WINACTIE: Dit is waarom je beter natuurlijke nagellak kunt gebruiken

Zoya nagellak
Leestijd: 1 minuut

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik dol op nagellak. Het is een van mijn favoriete beautyproducten. Echt hoor. Ik vind het zo mooi en verzorgd en word altijd extra vrolijk van gekleurde nagels (rood is mijn lievelingskleur!). Maar toch is niet elke nagellak zo onschuldig als het lijkt. De meeste nagellak zit vol chemische stoffen die schadelijk zijn voor je gezondheid.

Lekker lakken

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er vroeger ook niet altijd bij stil stond. Al die mooie flesjes en kleuren in de winkel zijn zo verleidelijk. “Ach, die ene keer”, denk je dan. Maar niets is minder waar. Eigenlijk kan ik het vergelijken met mijn eetpatroon. Ik voed mezelf het liefste met alleen natuurlijke ingrediënten. Dus waarom zou dat niet gelden voor de beautyproducten die ik gebruik? Ik besloot om me erin te verdiepen en deel daarom graag wat goede tips met jullie!

Hormoon-verstorende ingrediënten

Van alle beautyproducten bevat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoon-verstorende ingrediënten. Deze chemische ingrediënten worden met name gebruikt om je nagels glans te geven en langduriger behoud van je nagellak.

Zoya nagellak

Het was even zoeken, maar toch heb ik er eentje gevonden. Het merk Zoya nagellak is Big10Free, veganistisch en dierproefvrij. Bovendien is Zoya nagellak (door Woman’s Health Magazine) uitgeroepen tot de langst dragende nagellak en brachten ze de eerste sneldrogende top coat uit. Maar wat mij natuurlijk echt over de streep trok, is de super uitgebreide keus aan kleuren, inclusief een mooie rode kleur. Hier word je als vrouw echt blij van.

WINNEN!

Het is zo fijn dat er steeds meer mens-en milieuvriendelijke producten op de markt komen. Maar er valt dit keer dubbele winst te behalen: Omdat ik mijn enthousiasme graag met jullie delen mag ik maar liefst een heel setje nagelverzorgingsproducten weggeven!! Je kunt het volgende winnen: Een rode nagellak, remover, basecoat, topcoat en fastdrops van Zoya.

Wat moet je doen? Tag in een reactie op Facebook (onder dit bericht) een vriendin met wie en waarom jij graag samen dit setje wil proberen. De gelukkige winnaars maken we 10 februari bekend.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.