Zo ziet een persoonlijk hormoonconsult eruit

_JAN3098_JAN3098

Je bent al een tijdje niet jezelf en je denkt dat het aan je hormonen ligt?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb zelf jaren gekampt met ontzettend veel hormonale klachten van burn-out, PMS tot beginnende schildklier klachten. Waardoor ik er zo gefascineerd door raakte en ik besloot er diverse opleidingen voor te volgen ( zoals oa hormoontherapeut, kPNI ( klinische psycho neuro immunologie). Zodat ik er mijn vak van kon maken. Wat ik wilde mezelf en inmiddels jullie er zo graag mee helpen.  Want echt…. je kunt zelf zoveel doen om je hormonen weer in het gareel te krijgen, ik heb het zelf ervaren en ik heb die gekke hormonen weer helemaal onder controle gelukkig. 🙂
Je moet alleen weten wat je moet doen en hoe. Nou daar help ik jou graag bij.

In mijn praktijk help ik zoveel mogelijk (met name) vrouwen met hormonale klachten zoals : ernstige vermoeidheid, zoals Burn-out, PMS, Acné, PCOS, Endometriose, Vruchtbaarheidsproblemen, Afvallen, Spijsvertering/darmklachten en beginnende menopauze klachten.

We brengen jouw klachten in kaart d.m.v. een uitgebreide anamnese ( vragenlijst), waarbij we kijken welke hormonen uit balans zijn, aanvullend met een bloed of haaranalyse test (indien gewenst) waarop ik mijn orthomoleculair en kPNI behandel plan samenstel, gebaseerd op een persoonlijk suppletie advies, voedingsadvies, mindset en een bewegingsplan.

Wil je dat ik je persoonlijk begeleid? klik dan hier voor meer info

 Wat kan ik voor je doen?

  • Orthomoleculair voedingsadvies
  • Hormoon analyse
  • Suppletie advies
  • kPNI (klinische Pyscho Neuro Immunologie)
  • Afvallen en dieet advies
  • Burn-out advies

Lees hier wat andere dames er van vonden

 

Lieve Vivian

Ik ben geen PMS monster meer, ben 30 kilo kwijt en voel me fitter dan ooit! Dankjewel Vivian

-Stevanija-

 

Met een big smile en nieuwe energie liep ik bij Vivian Reijs de deur uit na een consult. Zwanger worden ging bij ons niet makkelijk. Ziekenhuisbezoeken, letten op wat je eet en drinkt, sporten, ik had er alles voor over om in verwachting te raken. Het lukte alleen na twee jaar nog steeds niet. Uit onderzoeken was gebleken dat er niets mis was met ons. Alles functioneerde blijkbaar. Ik zie het nog staan op het formulier van de IUI behandeling; Reden: onbegrepen. Daardoor bleef ik maar zoeken, er moest toch iets zijn waarom het niet lukte. Hoe kan het nou zo zijn dat twee gezonde mensen geen kindje konden krijgen?
Op den duur was ik helemaal uitgeput en had ik veel stress.
Vivian kon heel duidelijk uitleggen dat stress in je lijf toch behoorlijk veel impact kon hebben op je vruchtbaarheid. Zij heeft goede adviezen gegeven wat ik kon doen om de stress in mijn lijf te verminderen en om mijn lijf even te ‘resetten’. Ik vond het ook een fijn gesprek en zij gaf mij opnieuw het vertrouwen. Want dat vertrouwen in mijn lijf was ik helemaal kwijt. Vivian, wij zijn je zo ontzettend dankbaar voor jouw hulp!! Mede dankzij jou mogen we nu over een paar weekjes ons wondertje vasthouden.

-Daisy-

 

Lieve Vivian,
We zijn weer een aantal weken verder. En wat een verwaarloosde bijzaak jarenlang was, is een levensstijl geworden. Wat ben ik blij je te gaan volgen op Instagram, je boek te kopen na het lezen van de lovende reacties en je kort daarop heb gevraagd om mijn consulent te zijn. Maar een paar keer hebben we elkaar live, of via videoconferencing als er weinig tijd was, gezien.
Het kwam net op tijd. Naast een loodzware opleiding volgen van drie jaar, een fulltime verantwoordelijke taak vervullen 250 kilometer van thuis was het lichtje gedoofd. Door jouw praktische instelling en doelgerichte aanpak maakten we heel snel meters. En alles is leuker geworden. Want ik heb de energie om het te doen.
Hiervoor hartelijk dank Vivian. Heerlijk leven zo!

Sara

 

Door jouw boek kwam ik erachter dat mijn onderbuikgevoel gelijk had. Synthetische hormonen en ik zijn geen match! Depressie na depressie door oa de pil. Daarom besloot ik een consult te boeken! Dankjewel lieve Vivian voor onze fijne gesprekken, je voeding en supplementen advies en leefstijl tips. Je bent een fijne coach! Ik ben sterker terug dan ooit en kook ook veel uit jouw boeken. Ik hoop dat je veel meer vrouwen mag helpen!

-Corine-

 

Persoonlijke begeleiding;  

1e afspraak :  live of via videocall ( indien gewenst)   75 minuten

2e vervolgafspraak : telefonisch 30 min

De kosten voor dit totaal pakket zijn 249,- 

Klik hier om een kijkje te nemen in de agenda

 

PS: Per 7 Januari  2020 gaat mijn nieuwe prachtige plekje open waar mijn consulten zullen plaatsvinden.

Viv health Company
Herenstraat 16
1406 PE Bussum

 

 

 

Tags: , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.