Wil jij persoonlijk door mij geholpen worden?

viv

Je bent al een tijdje niet jezelf en je denkt dat het aan je hormonen ligt?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb zelf jaren gekampt met ontzettend veel hormonale klachten van burn-out, PMS tot beginnende schildklier klachten. Waardoor ik er zo gefascineerd door raakte en ik besloot er diverse opleidingen voor te volgen ( zoals oa hormoontherapeut, kPNI ( klinische psycho neuro immunologie). Zodat ik er mijn vak van kon maken. Wat ik wilde mezelf en inmiddels jullie er zo graag mee helpen.  Want echt…. je kunt zelf zoveel doen om je hormonen weer in het gareel te krijgen, ik heb het zelf ervaren en ik heb die gekke hormonen weer helemaal onder controle gelukkig. 🙂
Je moet alleen weten wat je moet doen en hoe. Nou daar help ik jou graag bij.

In mijn praktijk help ik zoveel mogelijk (met name) vrouwen met hormonale klachten zoals : ernstige vermoeidheid, zoals Burn-out, PMS, Acné, PCOS, Endometriose, Vruchtbaarheidsproblemen, Afvallen, Spijsvertering/darmklachten en beginnende menopauze klachten.

We brengen jouw klachten in kaart d.m.v. een uitgebreide anamnese ( vragenlijst), waarbij we kijken welke hormonen uit balans zijn, aanvullend met een bloed of haaranalyse test (indien gewenst) waarop ik mijn orthomoleculair en kPNI behandel plan samenstel, gebaseerd op een persoonlijk suppletie advies, voedingsadvies, mindset en een bewegingsplan.

Wil je dat ik je persoonlijk begeleid? klik dan hier voor meer info

 Wat kan ik voor je doen?

  • Orthomoleculair voedingsadvies
  • Hormoon analyse
  • Suppletie advies
  • kPNI (klinische Pyscho Neuro Immunologie)
  • Afvallen en dieet advies
  • Burn-out advies

Optioneel ( extra kosten)

Haar analyse (vitamine en mineralen check)

 

Persoonlijke begeleiding;  

1e afspraak :  live of via videocall ( indien gewenst)   75 minuten

2e vervolgafspraak : telefonisch 30 min

De kosten voor dit totaal pakket zijn 249,- 

Klik hier om een kijkje te nemen in de agenda

 

PS: Per 7 Januari  2020 gaat mijn nieuwe prachtige plekje open waar mijn consulten zullen plaatsvinden.

Viv health Company
Herenstraat 16
1406 PE Bussum

 

 

 

Tags: , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.