Wie komt onze chocolade proeven?

FullSizeRender-36

Onze nieuwe chocolade is gelanceerd! Je kan hem bij ons komen proeven en kopen op Taste of Amsterdam. Gister was de eerste dag en het was een groot succes!

Chocolade

Viv’s Raw Chocolate is er in 2 smaken: noten/rozijnen en cacao nibs. De chocolade is helemaal rauw, gezoet met kokospalmsuiker, bevat 80% cacao en is biologisch. Daar mag van gesnoept worden dus!

Taste

Vandaag staan we vanaf 16.00 weer met ons standje in het Amstelpark, omdat het zo’n heerlijke dag wordt hebben we extra veel chocolade mee, kom je bij ons proeven? Vandaag geen tijd? We staan het hele weekend nog op Taste!

Korting

Speciaal voor de VivOnline lezers mogen we korting geven op een Taste kaartje, 2 kaartjes voor 18 euro! Zien we jullie straks?

 

Tekst: Anne van Engelen

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.