ZOMERSE WHITE VELVET CASHEW SMOOTHIE

white cashew smoothie
Leestijd: 1 minuut

Wil je helemaal in zomerse sferen wakker worden? Begin je dag dan met deze smoothie!

White Velvet Cashew Smoothie

In de ochtend wakker worden aan een wit strand, vol met palmbomen, dat geeft toch wel een ultiem zomers gevoel. Of het nou werkelijkheid is als je je gordijnen open doet, of dat je dit voor je ziet als je je ogen nog even dicht hebt… het maakt niet uit onder het genot van deze heerlijke romige, zoete, witte smoothie die daar perfect bij past. Cheers!

Ingrediënten

1 glas haver- of notenmelk
1 (bevroren) banaan
2 (medjool) dadels (vergeet niet de pit te verwijderen)
1 peer
1 handje cashewnoten
1 el chiazaad

Voeg alles samen in de blender en mix tot een gladde smoothie, giet in een mooi glas en stop er een kleurrijk rietje in. Dé perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Waarom deze smoothie goed voor je is

Deze heerlijke, romige smoothie dankt zijn zoete en volle smaak met name aan de dadels. I love them! Als tussendoortje, maar je kunt ze ook in je smoothie gooien. Zo zouden dadels preventief werken tegen staar en blindheid, constipatie, kanker en verstopping. Naast deze gezondheidsvoordelen, zouden dadels ook werken als afrodisiaca. Wordt je wederhelft ook nog blij van deze challenge!

Wil je nog meer inspiratie voor lekkere smoothies? Bekijk dan dit recept van vorige week!

 

Tags: , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.