Wat kan je het best eten na het sporten?

sporten met viv

Eten na sporten 

Na je uurtje sporten heb je vaak honger en wil je eten en heel snel ook! Het beste is om niet voor het sporten te eten, zelfs niet in de ochtend. Nuchter bewegen is heel goed voor ons. Dat deden ze in de oertijd ook. Eerst de prooi vangen, dan pas eten!

Gezond en makkelijk

Dus om onze energie goed op peil te houden is het belangrijk om eerst te trainen en dan pas te eten. Maar na de les wil je wel iets gezonds en makkelijks eten, want uren in de keuken staan daar heb je geen zin meer in.

Tips

#Een groene smoothie, liefst met een schepje eiwit poeder. Mag Weipoeder zijn of plantaardige eiwitpoeders. Je eiwitten aanvullen is goed voor de spieren (lekkere recepten vind je op VivOnline)

# Snelle havermout, met amandelmelk. Havermout even in een pannetje, beetje kaneel en wat stevia of rauwe honing en eventueel wat noten erbij.

# Eiwit pannenkoek; 2 eitjes met een banaan klutsen, in de pan bakken in kokosvet, met snufje kaneel en smullen maar!

# Groente omelet. Paar eitjes in pan en wat spinazie, tomaatjes, uitje en beetje geitenkaas meebakken, en je hebt een heerlijke super snelle maaltijd.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.