Wat kan je het best eten na het sporten?

sporten met viv
Leestijd: 1 minuut

Eten na sporten 

Na je uurtje sporten heb je vaak honger en wil je eten en heel snel ook! Het beste is om niet voor het sporten te eten, zelfs niet in de ochtend. Nuchter bewegen is heel goed voor ons. Dat deden ze in de oertijd ook. Eerst de prooi vangen, dan pas eten!

Gezond en makkelijk

Dus om onze energie goed op peil te houden is het belangrijk om eerst te trainen en dan pas te eten. Maar na de les wil je wel iets gezonds en makkelijks eten, want uren in de keuken staan daar heb je geen zin meer in.

Tips

#Een groene smoothie, liefst met een schepje eiwit poeder. Mag Weipoeder zijn of plantaardige eiwitpoeders. Je eiwitten aanvullen is goed voor de spieren (lekkere recepten vind je op VivOnline)

# Snelle havermout, met amandelmelk. Havermout even in een pannetje, beetje kaneel en wat stevia of rauwe honing en eventueel wat noten erbij.

# Eiwit pannenkoek; 2 eitjes met een banaan klutsen, in de pan bakken in kokosvet, met snufje kaneel en smullen maar!

# Groente omelet. Paar eitjes in pan en wat spinazie, tomaatjes, uitje en beetje geitenkaas meebakken, en je hebt een heerlijke super snelle maaltijd.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.