Viv’s zoete aardappelchips

Schermafbeelding 2014-09-08 om 14.39.01

Afgelopen vrijdag gaf Vivian een workshop voor mama bloggers. Onderdeel van deze noir fantastic was een gezonde kookworkshop.  Omdat de kleine apen allemaal weer naar school moeten was het vraagstuk van de avond Hoe Stop Ik Mijn Kleine Zonder Tegenspraak Vol Gezond Lekkers.

Abs Are Made In The Kitchen plaatste een leuk artikel op hun Facebookpagina. ‘Naast gezonde hennepmelk, een groene smoothie met fruit en avocado, zelfgemaakte chocopasta van rauwe cacao en hazelnoot (whazzup, deze was te lekker om te laten liggen en die heb ik na afloop mooi in een bakje laten glijden, hup zo mijn tas in) en de showstopper van het keukenblok, de zoete aardappelchips met paprikapoeder en himalaya zout. Die laatste heb ik vanavond thuis ook gefabriceerd en het moet gezegd…GROOT succes’.

Het recept
Met neme een zoete aardappel, schilt de knoepers en maakt er kleine schijfjes van. In een pan met kokosolie kort om en om knapperig bakken en uit laten lekken op keukenrolpapier. Paprika poeder en beetje zout erover en klaar is kees.
Eetsmakelijk!

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.