Viv’s zoete aardappelchips (hier zijn de kleintjes ook dol op!)

zoete aardappelchips

De ultieme snack voor de kids zijn toch wel chipjes, ze zijn er dol op! Dus dan is het al helemaal leuk om een gezonde variant te maken toch? Wij hebben voor jou een recept van zoete aardappelchips, dat wordt smullen!

Zoete aardappelchips 

Je gebruikt een zoete aardappel, schilt hem en maak er kleine schijfjes van. Vervolgens bak je deze in een pan met kokosolie, je bakt allebei de kanten en vervolgens laat je deze uitlekken op een stukje keukenpapier. Je doet er een beetje paprikapoeder en beetje zout overheen, en klaar is Kees.

Eet smakelijk!

MAAK OOK: Glutenvrij en heerlijk: chocolade bieten cakejes (perfect als tussendoortje).

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.