Viv’s zoete aardappelchips (hier zijn de kleintjes ook dol op!)

zoete aardappelchips
Leestijd: 1 minuut

De ultieme snack voor de kids zijn toch wel chipjes, ze zijn er dol op! Dus dan is het al helemaal leuk om een gezonde variant te maken toch? Wij hebben voor jou een recept van zoete aardappelchips, dat wordt smullen!

Zoete aardappelchips 

Je gebruikt een zoete aardappel, schilt hem en maak er kleine schijfjes van. Vervolgens bak je deze in een pan met kokosolie, je bakt allebei de kanten en vervolgens laat je deze uitlekken op een stukje keukenpapier. Je doet er een beetje paprikapoeder en beetje zout overheen, en klaar is Kees.

Eet smakelijk!

MAAK OOK: Glutenvrij en heerlijk: chocolade bieten cakejes (perfect als tussendoortje).

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.