Viv’s terugblik op de gezondheidsbeurs 2019

gezondheidsbeurs
Leestijd: 1 minuut

Afgelopen weekend mocht ik weer spreken op de gezondheidsbeurs. Het blijft toch altijd een feestje om dat te doen! De sfeer is heel bijzonder en dan ook nog eens al mijn collega’s die iedereen een gezondheid-boost willen geven, dit tezamen maakt het nog leuker!

Als je op de gezondheidsbeurs geweest bent kom je hoe dan ook happy en healthy thuis. Ik mocht spreken in het hoofdtheater, wat ik heel bijzonder vond. De zaal was afgeladen, ik hoorde van mijn collega dat er niemand meer bij kon. Een ding is duidelijk: ‘hormonen’ leven onder de vrouwen!

Ik blijf verbaasd en onder de indruk van zo’n volle zaal, ik moet mezelf knijpen wanneer er mensen komen voor mij. Daarom wil ik iedereen bedanken voor haar komst, ik heb het heel gezellig met jullie gehad! Ook een bedankje aan de dames die ik heb gesproken tijdens het signeren, dat was zo speciaal. Dit is waar ik het voor doe! Ik hoop echt iets te kunnen bijdragen aan jouw/jullie gezondheid.

Want mijn missie is en blijft; Met een goede hormoonbalans, word je weer de leukste en energiekste versie van jezelf.

Heel veel liefs,

Viv

 

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.