Wij hebben leuke sinterklaas cadeau tips voor jou!

Adorable little girl opening a magical Christmas gift by a Christmas tree in cozy living room in winter

Het is bijna pakjesavond! Wij hebben er zoveel zin in. En ook wij, van de Vivonline redactie zijn volledig aan het shoppen geslagen. Onze cadeau tips willen we jullie uiteraard niet onthouden. Met deze cadeautjes wordt Pakjesavond nóg leuker!

Tip voor de bakker:

Heel Holland bakt. Een bakboek vol Heel Holland Bakt toppers, technische uitdagingen, spektakelstukken en recepten van de kandidaten en van de winnaar. Bakkers, ovens aan!

Tip voor hele familie:

Speel het vragenspel uit ‘Ik hou van Holland’. Weet je een antwoord niet of ben je te langzaam? Dan ontploft het cadeau wellicht in jouw handen!

Tip voor de hele familie 2:

Dankzij de innovatieve technologie van Philips pers je met deze Slowjuicer  zo veel mogelijk uit fruit en groenten.  

Tip voor de man:

Dit is hét managementboek voor mannen achter het fornuis. Dankzij de essentiële feiten over koolhydraten, calorieën en pure ingrediënten kun je méér, lekkerder en eerlijker eten zonder dat je cholesterol omhoog schiet.

Tip voor de kids:

Uren speelplezier met dit eenvoudige maar zeer vermakelijke Pie Face spel. Doe lekker veel slagroom op de paarse hand en plaats dan je gezicht door de kaart. Om de beurt geef je een draai aan de schijf die je vertelt hoeveel keer je het handvat moet doordraaien…. En als je pech hebt krijg jij een volle hand slagroom in je gezicht.

Tip voor een leuke lunch:

Stel je eigen Bohemian lunchbox samen! Boho-tiffin – Bohemian lunchbox

Panter

Tip voor een fijne huid:

Arnica Massageolie is een ideale olie om je huid, spieren en gewrichten in goede conditie te brengen. Deze olie is ook geschikt als dagelijkse massageolie! Ontspannend en verwarmend tegelijk. Weleda Massage Olie Arnica

Weleda Massage Olie Arnica 200ml

Tip voor gezonde snacks:

Bij Sinterklaassnoep denk je misschien meteen aan een overdaad aan suikers en andere ongezonde toevoegingen. Gelukkig kun je echter ook op een gezonde manier snoepen tijdens de Sinterklaasperiode. Om je op weg te helpen mogen we van Jesse van der Velde 4 heerlijke, gezonde Sinterklaas recepten weg geven. Klik hier om het e-book nu gratis te downloaden. Wil jij na deze recepten meer lekkere Sinterklaassnacks? Dan is het boek via die link ook te koop!
sint_recepten_300

Wat een heerlijke cadeautjes! Laat die goede Sint maar komen. 😉

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.