Viv’s Schoencadeautips!

Sinterklaas-schoen-zetten

Sinterklaas is weer in het land! Een van de leukste dingen is dat je je schoen weer mag zetten. Wij hebben de leukste sint-cadeautjes voor jou bij elkaar gezocht. Voor welk cadeautje ga jij nóg harder ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’ zingen?

Schoentip voor de kids 1: Voor de allerkleinste: Leer je veters strikken – op een leuke manier!
Schoentip voor de kids 2: Vroeger jouw favoriete CD, nu die van de kleinste. Kinderen voor kinderen blijft leuk. Schoentip voor de kids 3: Niets is leuker dan lekker tegen elkaar aan knuffelen en samen dit boekje uitlezen. Heerlijk genieten! Schoentip voor de kids 4: Nijntje, on favoriete konijntje. Stiekem is dit ook een cadeautje voor iedereen die mee mag kijken. 😉 Schoentip voor de kids 5: Voor dat meisje dat al heel lang een eigen paard zou willen hebben. Schoentip voor kids 6: Lego is leuk voor groot en klein. Waarschijnlijk wil het ‘grote’ kind ook wel helpen met in elkaar zetten.

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.