Viv’s Raw Choco

FullSizeRender

Raw Choco
Vivian is een healthfreak en chocoholic en gunt zichzelf elke dag een paar kleine blokjes chocola, maar dan wel de gezondere variant. Zoals haar eigen Viv’s Raw Choco. Deze heerlijke chocolade is helemaal vernieuwd en vanaf vandaag verkrijgbaar!

Kokospalmsuiker
Het is een heerlijke biologische rauwe chocolade reep (80%) cacao, gezoet met kokospalmsuiker. Verkrijgbaar in 2 smaken: noot/rozijn en cacao nibs verkrijgbaar bij oa; Organic for You. Hou VivOnline in de gaten, er volgen snel meer verkooppunten!

Verkooppunten

Cornelis Schuytstraat 26/28
1071 JJ Amsterdam
Vijzelstraat 129
1017 HJ Amsterdam
Frederik Hendriklaan 256
2582BM Den Haag
Nesdijk 20b
1861 MK Bergen
Naarderstraat 34
1251 BC Laren
Lusthofstraat 97
3061 WL Rotterdam Kralingen
Tags: , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.