Viv’s product van de week: liefde in een spray

love-3061483_1920
Leestijd: 1 minuut

Liefde voor jezelf

Tijd voor LIEFDE met dikke hoofdletters. Liefde voor je jezelf koesteren is soms best een uitdaging. Ik denk dat elke vrouw daar soms wel last van heeft. Daarom wil ik jullie graag kennis laten maken met deze heerlijke spray van Rock your world. Deze lijn focust op het hart en helpt deze te openen: voel wat of wie bij je past, waar je blij van wordt. Maak keuzes vanuit een diep vertrouwen en bewaak je grenzen met zachtheid. Alles is liefde ook voor jezelf. To the moon & back.

Wat zit erin?

De geur werkt direct in op je zenuwstelsel en je gevoel van wellbeing. De blend bestaat uit een elixir van kristallen en natuurlijke etherische oliën. En oh ja, er zitten echte kristallen in die het vertrouwen en eigenliefde versterkt.

Deze set focust op alle soorten liefde: die voor jezelf en voor een ander. Neem wat je nodig hebt en geef wat je kunt. Je kunt deze producten kopen in onze shop. Klik dan hier 

 

Benefits

  • Be Love Auraspray (50ml): versterkt eigenliefde
  • Go Love Yo’Self roller (10ml): vergroot zelfvertrouwen
  • Ruwe Rozenkwarts: brengt zachtheid

Je kunt deze set hier kopen

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.