Viv’s gezonde pannenkoek voor het hele gezin

pannenkoek
Leestijd: 1 minuut

Mijn gezonde pannenkoek voor het hele gezin is een succesnummer bij ons thuis. Het is glutenvrij, suikervrij, lactose vrij. En dus worden onze darmen daar heel blij van. Wat willen we nog meer.

Deze pannenkoekjes zijn makkelijk, gezond en snel en de meeste kids vinden dit ook een heerlijk ontbijt of lunch. En het bevat veel eiwitten waardoor je niet snel honger krijgt en je bloedsuikerspiegel stabieler, blijft en dus ook nog eens het afvallen bevordert, mochten de moeders of vaders een kilootje kwijt willen. Het is een heerlijk receptje waar je je buik ook echt een plezier mee doet!

Recept:

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 2 eitjes
  • 1 banaan
  • snufje kaneel
  • blauwe besjes (handje) of frambozen

Kluts de eitjes en prak de banaan en voeg die toe, samen met een snufje kaneel. Bak het beslag in kokosvet, even dekseltje erop zodat het sneller klaar is. Voeg aan het einde de blauwe bessen of de frambozen toe. Eet smakelijk!

MAAK OOK: Dit is de chocoladecake waar je hormonen blij van worden!

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.