VivOnline bestaat 5 jaar én dat vieren we met jou, kom samen met Vivian trainen bij BBB!

BP_BBB_14022016_LOWRES_028
Leestijd: 2 minuten

Trainen met Viv

VivOnline bestaat 5 jaar en dat gaan we vieren met een wel heel leuk en bijzonder eventje. Op woensdag 14 november van 14.00 uur tot 15.30 uur mogen de 10 trouwste VivOnline lezeressen samen met Vivian gaan trainen bij BBB in Laren! Na afloop drinken we samen gezellig een kopje koffie en eten we een gezond taartje.

Wil jij hierbij zijn? Volg VivOnline op Facebook en Instagram en laat weten waarom jij de allertrouwste VivOnline fan bent en hierbij moet zijn! 

Wat is BBB?

bbb health boutique is een holistische sportschool voor iedere vrouw. Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding, is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend! Wil je shapen, sterker worden of afvallen? bbb health boutique is opgericht in 2008. De 3 b’s refereren naar onze 3 pijlers: voeding, beweging en coaching.

Letterlijk staat bbb voor inner beauty, body workouts, lifestyle balance.  De 3 pijlers zijn verweven in alle 3 de b’s. Zoals we geloven dat voeding, beweging en coaching (leefstijl) met elkaar verweven zijn.

De eerste b – inner beauty – is het beginpunt, immers iedere vrouw is mooi! Door gezonde voeding (eet je mooi), sporten op een fijne manier en werken aan je leefstijl door bijvoorbeeld meditatie, yoga en mindfulness werk je aan je innerlijke schoonheid. De middelste b – body workouts – is de spil van bbb, het refereert vooral naar het trainen van je lichaam én de plaats waar je dat doet, een fijne omgeving met professionele coaches, die ook coachen op voeding en leefstijl. De laatste b – lifestyle balance – maakt de cirkel rond. Een leefstijl in balans, is een leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding. Door coaching is die leefstijl te bereiken en vol te houden. Zo haal je het mooiste uit jezelf!

Liggend sporten, werkt dat echt? Wat voor een effect heeft de warmte?

De work-outs worden gedaan in onze hot cabins. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren, stimuleert de vetverbranding en is heerlijk ontspannend! Ook bieden we yogaPilatesHIIT, workouts in de buitenlucht, kickboksen, food- en lifestyle coaching én in ieder seizoen een inspirerende challenge.

Liggend sporten in de cabine heeft het effect dat je continu je buik en rugspieren (core) moet aanspannen, welke je dan ook bij elke work out traint.

Er zitten weerstanden in de cabine met het gewicht van een aantal kilo waar je bewegingen met armen en benen mee doet. Hierdoor ben je zonder belasting van je gewrichten je kracht en uithoudingsvermogen aan het trainen. De opbouw van kracht en uithoudingsvermogen worden versneld en versterkt door de 50 graden waar je in ligt. In een half uur heb je een volledige work-out, aangezien stofwisseling, vetverbranding en spierverzuring sneller optreed.

Wat voor resultaat mag ik verwachten?

Afhankelijk van de frequentie en van de behoefte en het doel kan er heel gericht gecoacht en begeleid worden naar de beste versie van jezelf als vrouw.

Dit resultaat kan in combi met foodcoaching en leefstijlcoaching heel gericht aangepakt worden. We hebben inmiddels veel ervaring en zien dat de resultaten door de drie pijlers van bbb snel plaats vinden.

Wat is de duur van een les?

In principe ben je met een 30 minuten klaar. Dit betekent dat je je individuele programma in een half uur kan doen en je dan het effect van een volledige work-out hebt. Er worden ook lessen gegeven in de cabine die uiteen lopen van een half uur tot een uur. De lessen in de zaal zoals yoga, pilates en kicklboksen zijn een uur.

Kun je kiezen waar je aan wilt werken? Kracht, conditie, versteviging??

 Ja want iedere vrouw is anders en ieder lichaam is aan verandering onderhevig. Wij zorgen ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt. Dus of je nu wilt shapen, afvallen, zwanger, net bevallen bent, in de overgang zit óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je.

Meer info? Check de site van BBB!

Tekst: Anne van Engelen

Tags: , , , ,

Comments

  • Kirsten
  • 26 oktober 2018
  Beantwoorden

  Super leuk! Ik wil hier heeeel graag bij aanwezig zijn!!

  • Lisette Bies
  • 26 oktober 2018
  Beantwoorden

  Dat lijkt me heel interessant en leuk om bij te wonen!

  • Chantal
  • 26 oktober 2018
  Beantwoorden

  Tof! Ik sport 3 x in de week maar sinds ik me aan een aantal stappen houdt uit het boek, lactose, glute, vitamine en mineralen, minder vlees eten oa voel ik me zoveel energieker. Ik straal!
  Toch is een nieuwe leefstijl soms een beetje lastig vol houden met 3 kids. Dus lijkt het mij heel leuk om mee te mogen doen aan de bbb. Weer eens wat anders.

  • Marina Kuiper
  • 26 oktober 2018
  Beantwoorden

  Jaaaah 🤗
  Na de masterclass te hebben gevolgd in Blaricum en het eerste boek gezonder met Viv te hebben gelezen, ben ik met vol enthousiasme bezig gegaan met alle inspirerende tips.
  Ik ben anders maar vooral ook gezonder gaan eten.
  Uiteindelijk ben ik verlost van die vervelende bloedsuiker schommelingen…en heb veel meer energie😃!
  Dus kom maar op met die BBB💪😃

  • Jennifer
  • 28 oktober 2018
  Beantwoorden

  Wat een leuke actie. Ik ben net in aanraking gekomen met het nieuwste boek van Vivian en ben van alles aan het (terug)lezen op de website, omdat ik mezelf gewoonweg weer beter wil voelen. Ik ervaar zoveel druk en stress vanuit werk, ben enorm prikkelbaar, onrustig en emotioneel. Dat ik echt voor verandering open sta. Ik ga ook 4 november naar de masterclass, kijk uit naar de online masterclass en zou dit ook echt super gaaf vinden om naar toe te gaan. Weer een stap dichterbij een gezonder en gelukkiger leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.