VIV Health TV – Hoeveel suiker eten we?

Leestijd: 1 minuut

Het is tijd voor een nieuwe rubriek op VIVONLINE, namelijk Viv Health TV. Met vandaag een filmpje over suiker, hoeveel suiker eten we nu eigenlijk? Kijk je mee?

VIV HEALTH TV

youtubeabonneren_kopie_rwnuzw2

Iedere week komt er een filmpje online op ons youtube kanaal Viv Health TV (en natuurlijk ook op de site) waarin ik jullie wil helpen om gezonder, blijer en slanker te worden.

Vandaag bij Viv Health TV een filmpje over hoeveel suiker er eigenlijk in de producten zit, die we doorgaans bestempelen als “gezond”. Kijk je mee?

Vond je het een leuk en interessant filmpje? Doe dan even je duimpje omhoog!

En heb je het filmpje over mijn 3 gezonde ontbijtjes al gezien?

Wil je meer leuke filmpjes zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal! Zo ben je altijd als eerst op de hoogte van de nieuwe filmpjes op VIV Health TV!

Tags: , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.