Tip van Viv: Smoothie boek

Marjolein Vivonline

Een nieuwe tip van Viv: het boek 70 groene smoothies. Je dagelijkse portie groente en fruit in een handomdraai!

Een fris en vrolijk groen smoothieboek dat volledig inspeelt op de huidige trend: verantwoord, puur en gezond eten. ‘Met veel liefde en toewijding heb ik dit boek geschreven en gemaakt voor jou en ik hoop dan ook dat je er heel erg van zult genieten’, aldus schrijfster en samenstelster Marjolein.

We weten inmiddels hoe gezond een groene smoothie is, maar ze zijn ook nog eens eenvoudig te maken met wat fruit, bladgroentes en water of bijvoorbeeld kokoswater. Met dit boek varieer je iedere dag en sta je versteld van de vele leuke combinaties die Marjolein maakt. En door de mooie fotografie is het ook nog eens leuk om naar te kijken!

Benieuwd naar deze bestseller? Bestel het boek hier.

Omdat het boek mooi aansluit op onze 30 day smoothies / juice challenge mogen wij twee boeken weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Stuur ons via info@vivonline.nl een uniek recept van een zelfgemaakte smoothie en wellicht staat dit boek binnenkort in jouw boekenkast. Ik zeg doen! Volgende week maken we de winnaar/winnares bekend.

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.