Product tip: Swisse Ultiplus, Haar Huid Nagels vloeibaar

Swisse Ultiplus
Leestijd: 1 minuut

Afgelopen week ben ik in Siciliƫ op persreis geweest, ik was daar met Swisse Wellness en wat was dat een feestje zeg! Samen met veel andere bloggers hebben wij hier haar nieuwste voedingssupplement leren kennen, Swisse Ultiplus, Haar Huid Nagels vloeibaar. De smaak hiervan is heerlijk en de voordelen zijn onwijs. Ik licht ze hieronder verder toe.

Swisse Ultiplus

Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels vloeibaar, is een unieke combinatie van de voedingsstoffen: Zink, biotine, selenium en bloedsinaasappelextract. Dit extract maakt het drankje heerlijk fris. Het voedingssupplement is anti-aging en zorgt voor het behoud van een stralende huid.

Biotine en selenium zijn goed voor ons haar en daarnaast ondersteunt het je huid van binnenuit. Selenium is een antioxidant die helpt de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en zonlicht. De antioxidanten zoals de anthocyanen die in de bloedsinaasappel zitten zijn een echte beauty booster!

Je kunt Swisse Ultiplus dagelijks drinken, dit kan direct na een maaltijd. Neem dagelijks 1 a 2 theelepels (in totaal 10 ml), je kunt dit verdunnen met water of sap. Bewaar het product in de koelkast en je kunt er lekker lang van genieten.

Swisse is onder andere te koop bij Bol.com

LEES OOK: Tahin is een koningin van de specerijen (en zo gebruik je het).

Tekst: Inga Stoit

Tags: , ,

Comments

    • Hinke
    • 11 mei 2019
    Beantwoorden

    Graag zou ik swiss Ultiplus willen proberen. Mijn nagels zijn broos en bij en breken hierdoor gemakkelijk af. Nu zit ik veel met mijn handen in de klei, wat het nog meer verergerd. Graag zou ik dit supplement willen proberen en wellicht doet het ook goeds voor mijn huid die er ouder op wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.