Een stralende huid met granaatappel

Leestijd: 1 minuut

Huidveroudering hoort erbij, maar het liefst willen we dat wel zo lang mogelijk uitstellen toch?

Huidveroudering

Huidveroudering is een volkomen natuurlijk proces, hoe ouder je wordt, hoe langzamer de stofwisselingsprocessen van de huid verlopen. Met name de elasticiteit en het vochtgehalte nemen af. En dat zien we dan ook helaas meteen door rimpeltjes die ontstaan.

De kracht van de natuur

Wij vrouwen smeren en smeren maar en geloven vaak dat de meest dure crèmes werken. Maar inmiddels  is het voor veel vrouwen, inclusief voor ons van de redactie, duidelijk dat de kracht van de natuur misschien nog wel sterker is dan al die dure potten met veel te veel ingrediënten. Vandaar dat wij ook zo dol zijn op de granaatappel producten van Weleda. Deze lijn met verschillende producten waaronder dagcreme, nachtcreme, serum en bodyolie olie is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid vanaf 40, maar ook onder de 40 jaar mag je deze lijn gerust gebruiken.

Granaatappel

Want granaatappel is een echt antioxidanten-bommetje en bevordert de huidelasticiteit en stimuleert de celvernieuwing. Je huid wordt steviger en gladder en krijgt een frisse en gezonde uitstraling en verzacht rimpels. Ook is de olie heerlijk verzorgend voor je hele lichaam. Weleda produceert 100% natuurlijke verzorgingsproducten in harmonie met de mens en de natuur en laat dat nou helemaal passen bij Vivonline.

Win een Weleda product!

Daarom vinden wij het zo leuk dat we 3 dames blij mogen maken met deze heerlijke winactie. Motiveer op onze post op FB, waarom jij graag een van deze Weleda Granaatappel producten zou willen proberen?  En wie weet krijg jij een fijn schoonheidspakketje opgestuurd van ons, zodat je thuis lekker kunt genieten van deze Weldoeners voor je huid.

Wil je meer lezen over hoe je huidveroudering tegen kunt gaan? Lees dan eens dit artikel.

Tekst: Vivonline redactie

Bron: Weleda