Steun en help 2000 vluchtelingkinderen!

whocares vluchtelingkinderen

Duizenden vluchtelingkinderen zwerven alleen door Europa. Ze zijn alles en iedereen kwijtgeraakt. Whocares start een burgerinitiatief om de regering op te roepen 2000 van deze verlaten kinderen nu naar Nederland te halen. Daarvoor hebben ze 40.000 steunbetuigingen nodig. Help jij 2000 onschuldige slachtoffers aan een liefdevolle toekomst?

Doe mee! Steun het initiatief op http://bit.ly/247sCpi

 

Waarom een Burgerinitiatief?

Een burgerinitiatief is een goed middel wanneer je vindt dat er iets door de Tweede Kamer besproken moet worden. Hiervoor verzamel je allereerst 40.000 steunbetuigingen en die je vervolgens inclusief een boekwerk aan achtergrondinformatie bij het parlement aflevert. Op deze manier komt het initiatief op de agenda van de Tweede Kamer.

Whocares?

Whocares wordt mogelijk gemaakt door CARE Nederland, een humanitaire organisatie die sinds haar oprichting in 1945 vecht tegen armoede en opkomt voor menselijke waardigheid.

 

Of bekijk het filmpje via deze link

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.