Spring je zomerklaar!

GFS6A3NJHY

Wist je dat trampoline springen erg goed voor je is? Maar liefst 638 spieren worden aan het werk gezet! Je werkt aan balans, conditie, kracht, lenigheid én ontspanning! Ideaal toch?

Ben jij ook benieuwd wat een kwartiertje springen op de trampoline nog meer voor je doet? Lees dan gauw verder!

1.    Lekker op gewicht
Door gezond te eten en lekker te bewegen blijf je op gewicht maar met de trampoline zorg voor je voor een goedwerkende stofwisseling, vetverbranding en een goede werking van de darmen, die een betere vertering van voeding stimuleren.

2.    Versterk je rug!
Veel mensen hebben door lange dagen achter hun bureau of vele uurtjes in de auto last van hun rug. Door iedere dag lekker op de trampoline te springen versterk je je rugspieren en dit zorgt voor een sterke core.

3.    Goed voor je hart
Stress, een slechte conditie en een hoge bloeddruk zorgen er allemaal voor dat de conditie van je hart achteruit gaat. Wanneer je op de trampoline springt ben je gedurende een moment gewichtsloos en compleet ontspannen. Deze ontspanning – spanning momenten zorgen ervoor dat de hart- en bloedvaten een energiemarge opbouwen, wat weer goed is voor je hart!

4.    Immuunsysteem
De werking van je darmen bepaalt hoe je in je vel zit. Het is namelijk het grootste afweersysteem in je lichaam. Door regelmatig trampoline te springen wordt de productie van afweercellen in de darm gestimuleerd. Dit zorgt voor een sterk immuunsysteem waardoor je minder last hebt van ziekten en allergieën. Ook zorgt het ervoor dat gifstoffen beter worden afgevoerd waardoor je je frisser en fitter gaat voelen.

5.    Soepele gewrichten
Dagelijks springen op een trampoline zorgt voor het ‘smeren’ van de tussenwervelschijven en het kraakbeen van knie- en heupgewrichten. Dit is erg belangrijk om vitaal door het leven te kunnen gaan. De bewegingen die je tijdens het springen maakt zijn hiervoor ideaal!

 

Tekst: Ms. Jules

 

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.