Last van donkere kringen of wallen? Koffie kan je helpen!

koffie

Donkere kringen of wallen, we kennen het allemaal en we vinden het allemaal vervelend. Ze doen je moe en ouder lijken. Iets wat natuurlijk niemand wil. Ze verschijnen ook heel snel; je hoeft maar 1 avondje slecht te hebben geslapen en ja hoor, daar zijn de donkere kringen. Maar er is wel een goede oplossing voor: koffie!

Donkere kringen en wallen

Donkere kringen en wallen worden onder andere veroorzaakt door stress, te lang slapen, te kort slapen, te veel zout eten, roken en te veel alcohol drinken). Omdat donkere kringen zo vaak voorkomen en zo’n probleem zijn voor velen, produceren vele cosmetica bedrijven crèmes of behandelingen tegen deze kringen. Sommige van deze producten bevatten chemische stoffen die schade kunnen brengen aan de huid onder je ogen, omdat je huid daar enorm dun is

Donkere kringen door allergie

Donkere kringen onder de ogen kunnen ook te wijten zijn aan allergie. Hooikoorts behoort tot de mogelijkheden, maar het kan ook om een kleinere allergie gaan waarvan je misschien niet eens weet dat je ze hebt. Zo kun je allergisch zijn aan bepaalde voedingsmiddelen (melk, kaas, voeding uit blik) of aan een product dat je vaak gebruikt (shampoo, afwasmiddel).

Haal die donkere kringen weg!

We hebben niet iets nodig dat onze donkere kringen verdoezelt, we hebben iets nodig dat onze donkere kringen weghaalt!

Koffie

Een goed middel om donkere kringen in ieder geval minder op te laten vallen, is koffieprut! Koffie werkt ontstekingsremmend en drijft afvalstoffen af. Als je de koffieprut mengt met kokosolie en zwarte peper, werkt dit nog beter. Zwarte peper stimuleert de bloedcirculatie en de kokosolie maakt dat de stoffen in de koffieprut beter worden opgenomen.

Hoe vaak en hoe lang?

Voor het beste resultaat smeer je dit goedje twee keer per week onder je ogen en laat je dit een half uurtje zitten.

Probeer het zelf ook! Enige dat je nodig hebt is koffieprut, zwarte peper en kokosolie.

Tekst: Hanneke de Haas via http://www.davidwolfe.com/coffee-under-eyes/

 

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.