Sinterklaas (schoen) cadeaulijstje, dit wíl je hebben!

(schoen) cadeaulijstje sinterklaas

Oh, kom er eens kijken… Wat ik in mijn schoentje heb! De Sint is weer in het land en daarom hebben wij speciaal voor jou een cadeaulijstje gemaakt met cadeautjes die elke vrouw wel in haar schoen zou willen vinden. 

Alle producten kunnen meteen in de shop besteld worden!

(Schoen) cadeaulijstje

December is de drukste maand van het jaar, dus daarom vind je in dit lijstje alleen maar cadeautjes die jouw leven gezonder, blijer, slanker, mooier en makkelijker maken! We beginnen met producten waar je huid heel veel aan heeft. Heb jij iets teveel stress of teveel pepernoten gegeten en is je huid niet meer zo mooi als ‘ie hoort te zijn? Dan bieden onderstaande producten de uitkomst.

Verzorging voor een mooiere en rustigere jij

Moisture Aqua Benefits Deep Moist Depot
Sans Soucis Moisturizer olie
Sensitive Soothing Creme Mask 50ml
Sans Soucis Gezichtsmaskertje
CBD huidolie - Jacob Hooy - Viv Online
CBD+ olie

 

Deze boeken wil jij echt hebben

Bijna op ieder verlanglijstje staat wel een boek. Daarom geven wij jou onze drie favoriete boeken van dit moment. Met natuurlijk mijn eigen boek op nummer 1. Maar ook het boek over een gezonde leefstijl van mijn collega Richard. En niet te ontbreken het boek Master your mindset van Michael Pilarczyk waarmee je het beste uit jezelf haalt!

gezonder met viv
Gezonder met Viv – Vivian Reijs
Persoonlijk leefstijlplan - Richard de Leth
Persoonlijk leefstijlplan – Richard de Leth
Master your mindset - Michael Pilarczyk - Viv Online
Master your mindset – Michael Pilarczyk

 

Hoepel jezelf fit en slank

Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Geeft niks, wij ook niet altijd. Daarom is het handig om deze hoepel thuis te hebben staan, voor een strakkere buik, benen en billen!

BodyHoop
BodyHoop

 

Aanwinsten voor in je keuken

Hou jij ook van koken maar wel van goede spullen en wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Dan zijn deze producten echt een aanwinst voor jouw keuken!

Bianco blender Puro - Viv Online
Blender
keramische pannenset
keramische pannenset
RVS Waterkoker
RVS Waterkoker

 

Dit is de taart die je bakt op Sinterklaasavond

Deze taart is echt onze lievelings op kantoor! Een heerlijke chocoladetaart met alleen maar verantwoorde en glutenvrije ingrediënten. Perfect voor pakjesavond.

Choco Coco Pie - The Good Stuff Bakery - Viv Online
Choco Coco Pie – The Good Stuff Bakery

 

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.