Begin het jaar gezond met de heerlijke shakes van Jimmy Joy!

jimmy joy

2019 is een feit en daar horen uiteraard een hoop frisse en goede voornemens bij. Gezonder en bewuster leven kan daar één van zijn. De heerlijke shakes, bars en drinks van Jimmy Joy zijn een uitkomst voor iedereen die het jaar goed wil beginnen.

Jimmy Joy is samengesteld door voedingsdeskundigen en diëtisten, die samen deze voedzame producten tot leven gebracht hebben. De shakes zijn gebaseerd op aanbeveling van de internationale gezondheid EFSA en WHO, en ook ik ben mega enthousiast!

Jimmy Joy shakes

De shakes zijn rijk aan een prachtige hoeveelheid eiwitten (met het juiste aminozuurprofiel), gezonde vetten, veel omega 3 en 6, complexe koolhydraten, vezels die de spijsvertering helpen, weinig suikers en 27 essentiële vitaminen en mineralen. Oftewel: Al het goede, en alles wat je nodig hebt schuilt in Jimmy Joy!

Dit is dan ook precies de reden waarom ik mijn cliënten de shakes van Jimmy Joy adviseer. De shakes zijn vegan, dus de veganisten kunnen ook los! Persoonlijk vind ik deze shakes zo fijn omdat er niet zoveel toevoegingen in zitten. Hoe minder, hoe beter en dat heeft Jimmy Joy goed begrepen.

Ik ben fan en mijn cliënten zijn dat ook (zie de reviews)! Er zijn lekker veel smaken beschikbaar, dus de keuze is reuze. Chocolade is mijn favoriet, maar er zijn ook genoeg fruitsmaken (met echt gevriesdroogd fruit) voor de liefhebber. De shake drink je heerlijk weg achter je bureau, in de ochtend of als tussendoortje. Ik vind het een enorme uitkomst, een gezonde manier van tijd besparen en ik krijg er een hoop energie van! Op dit moment heeft Jimmy Joy een speciale nieuwjaarsactie, klik op de website voor meer.

Tekst: Inga Stoit

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.