Presentatie coaching

coach

Presenteren; het is de angst van veel mensen. Je kunt denken aan het presenteren van een goed idee aan een opdrachtgever of het presenteren van een televisieprogramma, zoals ik zelf geregeld doe. Vaak is een powerpointpresentatie je enige houvast, maar na het volgen van de trainingen van presentatiecoach Arold Langeveld is dit voor jou verleden tijd. Vertrouw op je eigen kwaliteiten en het verhaal dat je te vertellen hebt, is zijn motto. Je kunt pas natuurlijk spreken als je jezelf bent.

Mijn presentatiecoach leidt ieder jaar 14 mensen op in zijn vak. Tijdens een 6 dagen durende opleiding ontwikkel je verschillende technieken om anderen te leren relaxter en boeiender te presenteren. Kijk snel op www.schoolvoorpresentatiecoaching.nl voor alle info. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de volgende sessie. Dit jaar met o.a. Arie Boomsma als gastdocent!

Zelf vertel ik voor de camera wat ik tijdens zo’n training van Arold heb geleerd. Bekijk het filmpje hier.

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.