Heerlijke en makkelijke ontbijt tip: overnight oats

overnight oats
Leestijd: 1 minuut

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Voor jou hier een heerlijk overnight oats recept: 100% vegan! Smullen op de zaterdagochtend!

Ingrediënten

(voor 1 bakje overnight oats)

  • 1/3 kopje havervlokken
  • 2/3 kopje soja- of amandelmelk
  • 1 el lijnzaad of chiazaadjes (kan eventueel zonder)
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1 banaan, in plakjes

Topping

Suikervrije frambozenjam
100% pindakaas van de natuurwinkel of zelfgemaakt

Bereiding

Avond van tevoren

Meng de havervlokken, lijnzaad, kaneel, banaan en melk in een bakje en roer goed door. Dek af met plastic folie en zet in de koelkast.

Ochtend

Roer de havervlokken goed door en schep er een grote lepel zelfgemaakte frambozenjam en bio pindakaas op.

Geniet!

 

Recept: Vegadutchie 

Tags: , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.