Online Masterclass huid & hormonen nu online!

IMG_4796
Leestijd: 1 minuut

Online Masterclass

De online Masterclass huid & hormonen staat nu online, vraag hier de gratis masterclass aan. In deze Masterclass vertel ik je alles over de relatie tussen je huid en je hormonen.

Herstel je hormonen in 10 stappen

Speciaal voor de lezeressen die mijn nieuwe boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ hebben gekocht is deze Masterclass gratis te bekijken.

 

Tags: , ,

Comments

 1. Beantwoorden

  Ik het boek staat dat de masterclass vanaf 15 oktober online staat, vandaar dat ik het niet kon vinden. 🙂

 2. Beantwoorden

  Dag Vivian!

  Er zit een fout in de link (ontbreekt een L bij .nl) waardoor je niet op de pagina komt als je op gratis klikt.

  Groeten, Kirsten

  • Esther
  • 22 oktober 2018
  Beantwoorden

  22 oktober ook nog niet online??

  • Ariane
  • 24 oktober 2018
  Beantwoorden

  Boek gekocht maar kom niet op de online masterclass met de code voor gratis online class

  • A Beyem
  • 26 oktober 2018
  Beantwoorden

  Wanneer komt de masterclass online?

  • Jennifer
  • 27 oktober 2018
  Beantwoorden

  Ik wil ook heel graag de online masterclass huid & hormonen bekijken. Volgens het boek is deze beschikbaar vanaf 15 oktober, volgens dit artikel 22 oktober. Maar als ik de link aanklik, dan staat er nog steeds coming soon. Wanneer gaat deze online?

  • Aleid
  • 31 oktober 2018
  Beantwoorden

  Ik probeer ook al even de online masterclass te volgen met de code die ik ontvangen heb bij het boek. Helaas blijft de website mij doorgeleiden naar een betaal omgeving en vraagt mij alsnog 25 euro over te maken. Hoe kan ik hem kosteloos volgen?

  • Mary
  • 6 november 2018
  Beantwoorden

  Ik heb ook het boek gekocht en wil ook graag de online masterclass bekijken. Eerder heb ik het geprobeerd maar toen bleek dat het pas 22 oktober jl. beschikbaar werd. Maar nu kan ik de link niet eens meer vinden….? Hoe kom ik bij deze link?

  • Tineke
  • 15 november 2018
  Beantwoorden

  Jammer dat al die beloofde masterclasses nooit online komen. Gaat dat ook zo als je tickets koopt voor € 49? Sta je dan ook voor een gesloten deur.?

  • Anne
  • 4 december 2018
  Beantwoorden

  Ik heb het boek ‘Herstel je hormonen in 10 stappen’ gekocht. Hoe kun je de online masterclass Huid & hormonen downloaden?

  • Yvonne
  • 13 december 2018
  Beantwoorden

  Ik heb ook het boek en lees graag hoe ook ik de masterclass kan downloaden
  U mag het me ook als bijlage via mail toesturen

  • Sanne
  • 26 december 2018
  Beantwoorden

  Ook ik heb het boek gekocht, maar waar vind ik de toegangscode voor de masterclass?

  • Claudia
  • 16 januari 2019
  Beantwoorden

  Ik zie nergens waar ik de toegangscode kwijt kan helaas en wordt doorgestuurd naar een betaalomgeving. Echt heel jammer dat ondanks de vele reacties en klachten hier er niks over wordt vermeld. Lekker wat me-time gepland voor de masterclass maar helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.