Klaar met tampons of maandverband? Wij hebben de oplossing: FUNCUP

funcup

Het is vaak de minst fijne periode van de maand, ongesteld zijn… We hebben er allemaal ‘last’ van en het brengt vaak een hoop narigheid met zich mee. 

Tampons en maandverband zijn niet aan te slepen en je moet er ook nog aan denken deze op tijd te verschonen. Maar er is nu een alternatief.. Namelijk de FUN CUP. Je leest er alles over in dit artikel en je kunt er zelfs een winnen!

Natuurlijke producten tijdens je menstruatie

Als we merken dat we ongesteld zijn gebruiken we vaak een tampon of maandverbandje. Doen onze zwarte broek aan en hopen maar dat we er op tijd aan denken om de boel te verschonen. Eigenlijk raar dat we onszelf er proberen zo makkelijk en snel er vanaf te maken. Aan veel producten geven we namelijk veel geld uit. Natuurlijke en dierproefvrije make-up, zeep met een zo pH-neutraal mogelijke waarde, en vooral graag producten zonder chemicaliën en parabenen.

Maar wat dan met de tampons en het maandverband? Veel van deze producten zijn gemaakt van gebleekt katoen. Deze sporen van chemicaliën en bleekmiddelen blijven achter in je vagina, waardoor deze snel uitdroogt. Niet alleen dat; ook produceert elke vrouw in haar leven tot soms wel 140 kilo waste door het gebruik van tampons en maandverband.

Het vrouwelijk lichaam is een wonder!

Daarom heeft FUN FACTORY nu de oplossing voor alle vrouwen! Allereerst vinden zij het belangrijk dat er ruimte wordt gecreëerd voor dit taboeonderwerp. Zij vinden het belangrijk vrouwen de kennis te geven die zij nodig hebben om de menstruatie niet meer als een terugkerende maandelijkse last te zien. Het is belangrijk dat vrouwen beseffen dat het vrouwelijk lichaam een wonder is en dat het heel bijzonder is dat zij ons elke maand weer laat zien dat het goed met haar gaat, zoals het hoort.

FUN CUP

FUN FACTORY heeft daarom de FUN CUP op de markt gebracht. De FUN CUP is een menstruatie cup die tot wel twaalf uur gedragen kan worden en de hele dag door voor zorgeloze bescherming zorgt. Afhankelijk van je ow hoef je dus de hele dag niet meer na te denken over waar en wanneer je volgende tampon- of maandverbandwissel gaat plaatsvinden. Dankzij de FUN CUP kun je compleet vergeten dat het weer zover is en hoeft geen enkel plan in het water te vallen. Wil je gaan joggen, dansen, zwemmen of hiken? Geen probleem. Dankzij de ergonomische en licht gebogen vorm past de FUN CUP perfect bij elke vrouw.

Verschillende soorten

De FUN CUP is verkrijgbaar in de maten A en B. Cup A is geschikt voor de lichtere dagen, voor vrouwen onder de 30, of vrouwen die nog geen vaginale geboorte hebben gegeven. Cup B is meer effectief voor de zwaardere dagen en voor vrouwen die een vaginale geboorte hebben gegeven.

De pluspunten van de FUN CUP zijn:

  • 12 uur achter elkaar gebruik
  • 100% medische siliconen
  • ergonomische vorm
  • vegan
  • makkelijk schoon te maken
  • tot wel 10 jaar hergebruiken
  • geen vaginale droogheid meer.

Winnen?

Wil jij de FUN CUP uitproberen? Dat kan! Wij geven namelijk 3 pakketten weg met de FUN CUP maat A en B en een handig antimicrobieel opbergtasje. Alles wat je hiervoor moet doen is onze Facebook pagina liken en reageren onder dit bericht op onze Facebook pagina.

De winactie loopt tot en met 10 januari. Hierna zullen de winnaressen bericht krijgen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met FUN FACTORY

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.