ONE event!

Schermafbeelding 2014-04-28 om 11.19.43

Op zaterdag 7 juni 2014 organiseert Reebok in samenwerking met Les Mills en Ziggo Dome Amsterdam het grootste fitness evenement dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden: ONE. Een echte beleving voor iedereen die een uniek fitness event vol workouts, fun & dance wil beleven.

Reebok en Les Mills willen samen meer mensen inspireren en nog meer plezier te laten beleven aan hun workouts. Het gezamenlijk doel van de twee is om mensen te motiveren om fit for life te zijn en dit wordt groots aangepakt. Benieuwd naar het hele programma? Klik dan hier.

Kaarten winnen? Dat kan! Vivonline mag twee tickets verloten. Deel dit bericht op onze facebookpagina en wellicht maak je kans op deze exclusieve kaarten!

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.