LET OP! Nieuwe lokatie voor de masterclass 29 Juni

Schermafbeelding 2019-06-10 om 13.55.23

Jaaaaa….ladies.  De nieuwe masterclass  “Alles over hormonen” op zaterdag 29 juni,  was binnen een paar dagen uitverkocht.  Geweldig voor ons natuurlijk en diegene die een kaartje hebben weten te bemachtigen.:)  Maar tot ongenoegen van vele dames. Na een aantal berichtjes dat jullie er ook graag bij hadden willen zijn, hebben we besloten om het event te verhuizen naar een nieuwe lokatie, die iets ruimer is, zowel de zaal voor het event,  als het restaurant waar we gezamenlijk hormoonproof gaan brunchen. En omdat we alleen maar het beste en mooiste voor jullie willen. Kan dit nog beter bij deze fijne en inspirerende plek. Cafe restaurant De Krachtcentrale in Huizen.

Wij hopen jullie namelijk deze dag,  naast veel inzichten, informatie en lekkere gezonde gerechtjes, ook een heerlijke sfeer, een warm bad, een onvergetelijk gezellig vrouwen uitje mee te geven. En bij  DE Krachtcentrale in Huizen gaat dat zeker lukken.  Boven het cafe/restaurant (wat op zichzelf al heel inspirerend is met allemaal kunst en kunstenaars om je heen), hebben ze ook een geweldige ruimte voor evenementen, kijk maar eens hier  Krachtcentralemeetings.

 

Waarom De Krachtcentrale | Een pand met een verhaal

Sommige panden intrigeren. De Krachtcentrale in Huizen is er zo één. Het ademt nostalgie, is sprookjesachtig en rauw tegelijk.Wie binnenkomt bij de Krachtcentrale voelt zich gelijk thuis. Door het contrast tussen de industriële omgeving en warme inrichting, hangt er een creatieve en huiselijke sfeer. Je kunt er heerlijk gezond lunchen en dineren, maar dus ook gave events organiseren. En bonus… er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. . Wil je alvast een kijkje nemen? Klik hier

 Voor alle dames die een kaartje hebben gekocht…..tot 29 juni bij de Krachtcentrale!! 🙂 Wij hebben er ontzettend veel zin in.

 

 

Tags: , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.