Deze bars van Rude Health zijn het perfecte tussendoortje voor onderweg

Rude Health

Ben jij veel onderweg en kun je wel iets lekkers on the go gebruiken? Dan zijn de nieuwe bars van Rude Health de perfecte snack voor jou! Deze snacks knabbel je heerlijk weg in de auto, de bus of de trein. Ze komen in packs dus je kunt er lekker met het hele gezin of al je vrienden van genieten. 

Uiteraard zijn de snacks gezond en delicious zoals je van Rude Health gewend bent (glutenvrij, zuivelvrij, zonder toegevoegde suikers en andere rotzooi!). Er zijn twee soorten van de Fruit & Notenrepen: The Peanut en The Coconut én ook nog twee soorten Crunch repen: Peanut en Sesame. De repen zit vol met lekkere en voedzame ingrediënten en ze vullen goed zodat je er weer even tegenaan kunt. Het ideale tussendoortje voor onderweg en daar kunnen wij geen genoeg van krijgen!

Wil jij de bars meenemen in je handtas, onderweg, als snack na het sporten of? Dat kan! De repen zijn namelijk vanaf nu beschikbaar bij de JUMBO en JUMBO Online. Laat je ons weten welke jij het lekkerste vindt? En houd onze Instagram in de gaten, er komt namelijk een leuke actie aan!

Wil je een lekker recept maken van Rude Health? Maak dan: Kurkuma (Turmeric) & Boerenkool Miso Ramen!

Tags: ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.