Nieuw in onze webshop, nagellak zonder giftige stoffen

nagellak
Leestijd: 1 minuut

Wij hebben weer iets nieuws in de webshop, namelijk: prachtige en natuurlijke nagellak van Zoya. Het merk is afkomstig uit de USA en staat bekend als de allereerste lang dragende nagellak zonder giftige stoffen! Normale lak zit namelijk boordevol met slechte stoffen.

Daarom hoefde wij niet twee keer na te denken om dit product aan onze webshop toe te voegen. Het is natuurlijk, prachtig en ook nog eens dierproefvrij en vegan! De kwaliteit is hoogstaand en de variatie aan kleuren is ontelbaar!

Nagellak van Zoya

Naast allerlei gekleurde nagellak heeft Zoya ook een topcoat, je kunt hier zelfs kunstnagels mee verwennen. De nagellakken bevatten geen: tolueen, lood, formaldehyde, formaldehyde hars, DBP (dibutyl phthalate = weekmaker), TPHP (weekmaker), kamfer, xyleen, parabenen of tosylamide. Dit zijn stuk voor stuk ongezonde stoffen die wel in de normale lak (kunnen) zitten.  

Wat de lakjes van Zoya ook nog eens extra bijzonder maken is dat ze geschikt zijn voor zwangere vrouwen. De lak is namelijk 100% veilig. Dus goed nieuws voor alle zwangere vrouwen: nagellakken met deze lak is safe!

De producten van Zoya zijn exclusief en dus niet overal beschikbaar. Wij hebben het geluk om de nagellak te mogen aanbieden in de webshop. Ben jij net zo enthousiast als wij? Klik dan hier en schaf de prachtige lakjes aan!

Tip: Naast de nagellaken heeft Zoya ook een prachtige natuurlijke lippenstift, deze kun je ook vinden in onze webshop!

Tekst: Inga Stoit

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.