Mooie tanden zonder fluoride!

IMG_3618

Ik vind mondverzorging heel erg belangrijk. Ik hou echt van mooie witte tanden en een fris gebit. Momenteel staat fluoride steeds meer ter discussie. Is het nou wel of niet goed. Aangezien fluoride niet goed  is voor de schildklier, ben ik er toch een beetje voorzichtig mee. Het mondverzorgingsmerk bluem denkt in ieder geval dat wij prima zonder fluoride een mooi gebit kunnen hebben. En ziet fluoridevrij als nieuwe standaard in mondverzorging. De tandpasta bevat zuivere ingrediënten zoals: zuurstof, honing en lactoferrine, is lichaamsvriendelijk en zacht voor het tere weefsel in je mond. Met deze tandpasta kan je heel zacht poetsen en daar wordt je mond heel blij van!

Tandpasta net zo belangrijk als een goede creme

Het is toch gek dat we zoveel geld uitgeven aan dure gezichtscrèmetjes, serums, shampoos en haarmaskers, maar onze tanden poetsen met huis tuin en keuken middelen? Je mond is juist super belangrijk, hier begint je spijsvertering en dus je gezondheid! Als je eenmaal begint, raak je verslaafd aan het schone en zuivere gevoel. Ik ben stiekem een behoorlijke fan.

Zuurstof

De actieve ingrediënten in deze tandpasta zoals zuurstof, lactoferrine en xylitol zorgen ervoor dat dit een perfecte tandpasta is voor dagelijks gebruik. De tandpasta geeft een magisch, tintelend gevoel tijdens het poetsen en als je met je tong over je tanden gaat voelt het zacht en glad aan. Daarnaast is het PH-neutraal en vrij van schurende bestanddelen, heel fijn!. Het verbetert de conditie van het tandvlees en is ideaal voor de verzorging van implantaten, een droge mond, verzorging van mondblaasjes en bij een slechte adem. Ook draagt bij aan het behoud van witte tanden en vermindert het kleurverschil.

Effectief

De tandpasta is relatief vloeibaar in vergelijking tot een gewone tandpasta, waardoor de tandenborstel effectiever is in het verwijderen van plaque. De tandpasta zakt in je tandenborstel waardoor de haren beter hun werk kunnen doen. Een totaal nieuwe belevenis dus! Even wennen maar erg fijn. En het mooie is dat de tandpasta van bluem geadviseerd wordt door de beste tandartsen en mondhygiënisten. Dat is toch ook altijd een fijn gevoel.

Mondwater

Ook maakt Bluem het assortiment compleet met een  mondwater, wat een zeer goede aanvulling is op de dagelijks mondhygiëne. Het mondwater bevat de unieke formule van actieve zuurstof uit onder andere honing, daarnaast bevat het ook xylitol en lactoferrine, deze ingrediënten zorgen ervoor dat bacteriën in de mond minder kans maken. Daarnaast is de kans op gaatjes kleiner.

Door het mondwater te gebruiken word de actieve zuurstof en de lactoferrine via de slijmvliezen beter door de mond opgenomen Het advies is om het mondwater en de Bluem tandpasta naast elkaar te gebruiken, hierdoor wordt de unieke formule versterkt. Dit mondwater bevat geen alcohol en droogt daardoor de mond ook niet uit.

Winactie

Wil jij net zoals wij op de redactie van Vivonline “clean en fluoride vrij” poetsen?  Dan hebben we goed nieuws want  we mogen aan onze lezeressen 10 pakketjes weggeven, bestaande uit:

 • blue®m tandpasta zonder fluoride
 • blue®m mondwater
 • blue®m ultra zachte tandenborstel

Volg de Instagram en Facebookpagina van VivOnline en laat ons weten waarom jij wil gaan poetsen met bluem.

Wil je extra kans maken? Like de Facebookpagina van Plein.nl en volg Plein.nl op Instagram!

Tags: , , , , ,

Comments

  • Jeanelle
  • 4 december 2018
  Beantwoorden

  Mooie, frisse tanden is altijd fijn! Zou deze graag willen proberen.

  • Natasja
  • 4 december 2018
  Beantwoorden

  Check check dubbel check! Uiteraard waag ook ik graag een gokje, ben erg benieuwd ook naar de werking van het mondwater in combinatie met de tandpasta!

  • Cindy
  • 4 december 2018
  Beantwoorden

  Ik ben allergisch voor fluoride. Ik poets nu met een ander merk waarvan de smaak nogal apart is. Ik ben dus heel benieuwd hoe jullie tandpasta smaakt. Hopelijk lekkerder!

   • Anne van Engelen
   • 8 januari 2019
   Beantwoorden

   Cindy gefeliciteerd! Stuur je een mail naar info@vivonline.nl ovv BlueM met je adresgegevens? Het pakketje komt dan zsm jouw kant op, geniet ervan!

  • Zaneta
  • 5 december 2018
  Beantwoorden

  Graag 😍

  • Moniek
  • 11 december 2018
  Beantwoorden

  Hi! Wat een super uitkomst dit. En wat tof dat jullie dit weggeven. Ik heb een schildklierprobleem en houd van tandenpoetsen! Is dat een goede reden? Daarbij ben ik altijd op zoek naar verbetering in mijn leefstijl. Dus ik zou het met liefde uit willen proberen.

  Groetjes Moniek

   • Anne van Engelen
   • 8 januari 2019
   Beantwoorden

   Moniek gefeliciteerd! Stuur je een mail naar info@vivonline.nl ovv BlueM met je adresgegevens? Het pakketje komt dan zsm jouw kant op, geniet ervan!

  • Laura
  • 12 december 2018
  Beantwoorden

  Nooit geweten dat dit beter is voor mensen met schildklierklachten.. wat een uitkomst!! Ik ben zelf sinds 2012 schildklierpatient en zou dit heel graag eens willen proberen!

   • Anne van Engelen
   • 8 januari 2019
   Beantwoorden

   Laura gefeliciteerd! Stuur je een mail naar info@vivonline.nl ovv BlueM met je adresgegevens? Het pakketje komt dan zsm jouw kant op, geniet ervan!

  • Ackemee
  • 12 december 2018
  Beantwoorden

  Ja heel graag! Door mijn huidproblemen mag ik niet poetsen met tandpasta wat fluoride bevat, deze staat op mijn verlanglijstje om te proberen!!!

 1. Pingback: Vivian Reijs over blue®m Tandpasta | bluem® mondverzorging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.