Moederdag tip & WINactie: De Gelukkige Eter

De Gelukkige Eter

We hebben een super leuke winactie en moederdag tip, namelijk het boek De Gelukkige Eter van Carola van Bemmelen. In dit boek leer je hoe je jezelf kunt bevrijden van dieetdwang, wat jouw natuurlijke eetstrategie is en hoe je een relaxte relatie krijgt met eten. We weten allemaal dat je gezond moet eten. Maar toch blijven we kiezen voor pizza, patat en chocola, mislukken zo ongeveer alle diëten en worden we steeds dikker en ongezonder.

De Gelukkige Eter

In het boek leer je niet alleen hoe je jezelf kunt bevrijden van dieetdogma´s en dieetdwang. Het helpt je ook om te ontdekken wat jouw persoonlijke natuurlijke eetstrategie is. Zodat je jezelf kunt bevrijden van alle stress, schaamte en schuldgevoel rondom jouw eetgedrag. En weer een relaxte relatie krijgt met eten.

De kennis die Carola in het boek met je deelt is uniek en bevat informatie die, voor zover ik weet, nog nergens ter wereld op deze manier is gedeeld. Uiteraard is alles wetenschappelijk onderbouwd. Nieuwsgierig?

De geheime formule

Carola van Bemmelen geeft je in het boek De Gelukkige Eter de geheime formule voor een effectieve communicatie met je oerbrein. Wat je gaat leren en ontdekken in De Gelukkige Eter is:

  • Wat de allergrootste saboteur is van jouw eetgeluk
  • Hoe jouw oerbrein eten kiest en hoe je ervoor zorgt dat het andere keuzes gaat maken
  • Waarom het vertrouwen op je wilskracht geen handige keuze is
  • Waarom meer bewegen en minder eten vaak averechts werkt
  • Hoe het komt dat je goede eetvoornemens al sneuvelen voor de lunch 

Ben jij benieuwd naar het antwoord op bovenstaande punten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Speciaal voor moederdag mogen we bij Vivonline namelijk 5 exemplaren van het boek weggeven.

Winactie De Gelukkige Eter

Wil jij kans maken op een van de 5 exemplaren van dit fantastische boek vol nieuwe inzichten? Reageer dan onder mijn post op Facebook (vivonline_nl) of Instagram (vivianreijs_vivonline) waarom jij dit boek voor jouw moeder (of jezelf) zou willen winnen. De winnaars worden op woensdag 2 mei bekend gemaakt, zodat het boek nog optijd binnen is voor moederdag!

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.