Mijn basis groene smoothie

basis groene smoothie

Basis groene smoothie

Bereiding: 10 minuten
Voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 ml amandelmelk of kokoswater
  • 1/2 bevroren banaan
  • 1/2 el spirulinapoeder (natuurvoedingswinkel)
  • 50 g spinazie
  • 50 g bevroren ananas 
  • 1/2 avocado

Tip: Voeg plantaardig eiwitpoeder toe om je langer verzadigd te voelen

Toppings naar keuze:
Blauwe bessen, frambozen, kersen, aardbeien, takjes munt 

Benodigdheden:
Blender, houten satéprikkers, glazen pot ‘Mason jar’

Bereidingswijze

  1. Mix de ingrediënten voor de smoothie 3 minuten in de blender. Schenk in de glazen pot of in een hoog glas.
  2. Garneer de shake nu met toppings naar keuze. Steek blauwe bessen op een prikker en zet deze in de glazen pot. Versier 1 prikker met om en om blauwe bessen en frambozen en voeg ook deze toe. Rijg kersen aan een prikker. Maak een inkeping in een paar aardbeien en steek deze op de rand van het glas. Leg een paar aardbeien op de smoothie tussen de prikkers. Voeg een paar takken munt toe en steek als laatste een bananenijs op een stokje erbij.

Note: een healthy shake is een shake waarop je al je fantasie kunt loslaten en helemaal los kunt gaan met toppings en versieringen. Leuk voor de kinderen om te doen.

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.