Masterclass : Herstel je hormonen in 30 dagen

QX0A3656
Leestijd: 1 minuut

Masterclass

In deze masterclass vertel ik je alles over hoe hormonen werken, waardoor we de balans kwijtraken, wat voor klachten we dan krijgen en hoe we die weer gaan verhelpen. Met mijn tips zul je binnen 30 dagen al verschil merken.

Hormonen

De meest voorkomende kachten komen aan bod; oa; PMS, PCOS, Post zwangerschap, niet kunnen afvallen, burn-out verschijnselen en de beginnende menopauze. En dit allemaal onder het genot van “hormoonproof” hapjes en drankjes.

Het wordt een ontspannen en gezellige leerzame avond. Kom je ook gezellig? En neem gerust je vriendin, zus, nicht, buurvrouw, collega mee. Wie weet tot dan!

Wanneer: 4 november

Start inloop 19.30 ( deuren pas open)

Start Seminar 20.00-22.00 ( inclusief uitloop)

 

Bestel je kaartjes hier!

Tags: , , , ,

Comments

    • Linda
    • 23 oktober 2018
    Beantwoorden

    Kan ik dit ook online volgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.