Masterclass Blaricum uitverkocht, ben jij bij de volgende?

Leestijd: 1 minuut

De Masterclass “alles over hormonen” in Blaricum is alweer uitverkocht! Maar omdat het zo’n succes is komen er nieuwe masterclasses aan.

Deze masterclasses zullen we gaan opdelen in twee verschillende, namelijk een masterclass over de pre-menopauze en een masterclass over vruchtbaarheid.

Pre-menopauze

In de masterclass over de pre-menopauze zal Vivian alles gaan vertellen over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de menopauze. Wat en welke hormonen in deze periode overheersend zijn en hoe je deze de baas bent. Maar ook welke kwaaltjes hierbij komen kijken, wat de symptomen zijn en hoe je deze te lijf gaat. Ook zal zij alles vertellen over welke voeding je in deze periode het beste wel of juist niet kunt eten. En wat (verschillende soorten) bewegen in dit proces voor effect hebben over je lichaam.

Vruchtbaarheid

Ook zal er een masterclass komen over vruchtbaarheid. Helaas zijn er heel veel vrouwen die niet (makkelijk) zwanger kunnen raken. Dit heeft vaak heel veel te maken met je hormoonhuishouding. Vivian zal alles vertellen over het in balans krijgen van je hormonen om zwanger te kunnen raken, wat je wel en niet moet eten, wat je aan beweging zou kunnen doen, en alle andere dingen die hier nog van op invloed kunnen zijn.

Ben jij erbij?

Wil jij graag bij een van deze masterclasses zijn? Dat vinden wij natuurlijk heel erg leuk. Hou de kanalen van Vivonline en de website zelf dan goed in de gaten, hier zullen namelijk als eerst de nieuwe data bekend gemaakt worden.

Geef een reactie