Nieuwe avond masterclass “alles over hormonen” in Blaricum, kom jij ook?

Afbeelding Masterclass 11 maart
Ben je moe, futloos, prikkelbaar en een paar kilo’s te zwaar?  Of Heb je hormonale klachten zoals PMS, Acne, PCOS, vruchtbaarheidsproblemen? Kom dan naar mijn Masterclass  “Alles over hormonen”.

Masterclass “Alles over hormonen”

Ik ga je onder het genot van gezonde hapjes en drankjes alles vertellen over alle hormonale klachten en wat je zelf kunt doen om weer hormonaal in balans te komen en hoe je weer gezonder, blijer en slanker wordt. Een super leuk en tevens gezellig uitje voor jou en of je zus, vriendin, buurvrouw.  We maken er een hele leerzame, gezonde en vooral gezellige avond van. Kom jij ook met mij borrelen?

Wil jij dit niet missen?

Het allerleukste event van het jaar! Heerlijke gezonde hapjes en super veel informatie, tips, tricks en weetjes over je hormonen.

Event:
“Alles over hormonen” door Vivian Reijs (hormoontherapeut, orthomoleculaire voedingstherapeut)

Wanneer:
Zondag 11 maart

Waar:
Blushing Blaricum (Het leuke healthy koffie concept van Gordon)

Tijd:
18.00u – 20.30u

Prijs:
€49,95

Wil jij dit niet missen? Meld je dan nu via de button hieronder aan en dan zien we elkaar 11 maart!

aanmelden

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.