Maanmissie Wendy van Dijk van start

003P9250205
Leestijd: 1 minuut

Wendy van Dijk heeft samen met Make-A-Wish in Amsterdam het startsein gegeven voor Run to the Moon and Back. Het doel is om de afstand tussen de maan en de aarde, 768.800 kilometers, af te leggen voor de eerstvolgende volle maan op 24 oktober. Deze kilometers worden omgezet in een donatie aan Make-A-Wish Nederland. Media, BN’ers en sportieve vrienden liepen vanmorgen samen met Wendy van Dijk de eerste kilometers in het Westerpark. Nederlanders kunnen hun gerende kilometers bijhouden in een speciale applicatie.

Run to the Moon and Back

Tussen de volle manen van 25 september en 24 oktober 2018 brengt Wendy van Dijk heel Nederland in beweging. Het streven is om de afstand tussen de maan en de aarde, 768.800 kilometer, door heel Nederland af te leggen. De gelopen kilometers zullen gedoneerd worden aan Make-A-Wish om zo veel mogelijk wensen te vervullen van ernstig zieke kinderen.

Hoe werkt het?

Iedereen kan zijn gelopen kilometers bijdragen, om gezamenlijk tot het einddoel te komen. Het prettige van Run to the Moon and Back is dat iedereen – tussen de twee volle manen – op zelfgekozen momenten kan deelnemen, op elke plaats waar hij of zij zelf het liefst loopt. Via de Run to the Moon and Back applicatie worden alle afgelegde (en daarmee gedoneerde) kilometers bijgehouden. Tijdens deze periode worden zowel de gezamenlijke tussenstand als individuele score via de app en www.runtothemoonandback.nl getoond. De app is te downloaden via de App Store of Google Play.

Tags: ,

Comments

    • Renata
    • 12 oktober 2018
    Beantwoorden

    Ehmmmm de start was 25 september en niet vanmorgen (11 oktober boven het berich). 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.