Lock me Up!

Schermafbeelding 2014-05-15 om 11.35.06

Volgende week dinsdag, 20 mei 2014,  is het dan echt zo ver! Dan laat ik mij 12 uur lang opsluiten in Rotterdam voor het goede doel. Als ambassadrice van Free a Girl, een organisatie die zich inzet tegen kinderprostitutie, trap ik deze actie af die de naam ‘Lock me Up’ heeft gekregen.

De actie gaat in 16 horecazaken van start en duurt tot en met volgende week zaterdag. Tijdens de actieweek laten bekende en onbekende Nederlanders zich opsluiten in een soortgelijk hokje als waarin slachtoffers van kinderprostitutie zitten. De vrijwilligers zitten steeds een halve dag vast.

Met de actie wordt aandacht gevraagd voor meisjes die in India slachtoffer zijn van kinderprostitutie. Die leven onder erbarmelijke omstandigheden en worden dagelijks vele malen misbruikt in schimmelige hokjes van 1 bij 2 meter.

Wil je mij steunen? Dat kan! Klik hier! Voor slechts € 3,- per maand ben je al donateur! Doen!

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.