Lezing “Alles over hormonen” CROMVOIRT

"Alles over hormonen"

Over dit evenement

Lezing Vivian Reijs ” Herstel je hormonen” te Brabant. Deze lezing die je helpt om jouw hormonen in balans te brengen. Moe, prikkelbaar, kort lontje, PMS, PCOS, acné, endomtriose, vruchtbaarheidproblemen, weinig energie, slecht slapen, aankomen zonder reden of niet kunnen afvallen….. Herkenbaar?
Dit is een greep uit alle hormonale klachten waar vrouwen mee kampen. Daar is echt wat aan te doen!
Tijdens mijn lezing vertel ik je gezellig onder het genot van koffie en thee over alle hormonale processen die een vrouwen lichaam kent, waar het mis gaat en wat je er zelf weer aan kunt doen om jouw hormonen weer in het gareel te krijgen.
Na de lezing is tijd en ruimte voor persoonlijke vragen en het kopen of laten signeren van je boek.
Deze avond is een eye opener voor alle vrouwen! Maar mannen mogen ook mee hoor, want ze zullen je in een klap een stuk beter begrijpen :))

Datum: 10 Jan 2020

Waar: NOBLE kitchen Cromvoirt

Deutersestraat 39B | 5266 AW

Hoe laat: 19.30 inloop ( koffie/thee)

20.00 start lezing

21.30 einde lezing ( tijd voor signeren en vragen)

22.00-22.15 EINDE

Kosten: 49,95

KOOP JE KAARTJE HIER.

Testimonials aanwezigen quotes Instagram vivianreijs_vivonine

Wat een bijzondere en inspirerende lezing! Het had van mij nog langer mogen duren. zo leuk! Ik ga hier meteen mee aan de slag. — Marjan

Oeh wat inspirerend en mooi — Rianne

Super leuke en inspirerende avond! En wat weet jij veel. petje af! –Destrun

Hoe je vertelt, met passie! Bedankt voor de duidelijke uitleg, ik heb genoten –Karina

Tags:

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.