Lekker en gezond ontbijtje: Chiazaad pudding

ana-tavares-598920-unsplash

Chiazaad pudding 

Zin in een lekker en gezond ontbijten? Een ontbijtje wat bijna een toetje lijkt? Probeer dan deze chiazaad pudding, dat wordt genieten!

Ingredienten (1 persoon)

  • 3 eetlepels chiazaad
  • Amandelmelk (naar eigen inzicht)
  • Kaneel (naar smaak)

Toppings naar keuze bijvoorbeeld:

  • 1 eetlepel pindakaas (kies de biologische variant)
  • 2 eetlepels cacaonibs
  • Blauwe bessen

Bereiding

Doe de chiazaad in een bakje en giet er amandelmelk bij tot het onderstaat, roer goed door. Laat het even staan en schenk eventueel nog wat bij, de chiazaadjes moeten goed onderstaan. Zet de pudding een nachtje in de koelkast zodat het een pudding wordt, voeg eventueel wat kaneel toe naar smaak.

Schep ’s ochtends de chiapudding in een glas, een eetlepel pindakaas en de cacaonibs erop en klaar, lekker!

 

Tekst: Anne van Engelen

 

 

Tags: , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.