Avibon: legendarisch beauty product uit Frankrijk

Vivonline Avibon vitamine A creme wondermiddel

Het wereldwijde wondermiddel van de celebs!
En ja het werkt voor alles!

 

Met één tube af van rimpels, acne, littekens en striae? Avibon werkt!

Ben jij die talloze potjes en crèmes in je badkamerkastje beu? Dan zou je toch eens moeten kijken naar de Franse apothekerskast. Want de Fransen hebben maar één tube crème nodig als anti-aging, als middel tegen littekentjes, vlekjes, acne, grove poriën, eczeem of striae: Avibon.

 

Het wereldwijde wondermiddel van celebs

Avibon is een bijna legendarisch te noemen product uit Frankrijk dat voornamelijk bestaat uit Vitamine A (ook wel retinol genoemd) en aanvoelt als vaseline. En ondanks dat het alleen in la France of online te verkrijgen is, wordt dit wondermiddeltje door talloze celebs gebruikt om huidveroudering en huidbeschadigingen tegen te gaan.

 

How to use?

Hoe gebruik je dit dan? Avibon heeft een transparant-gele, gelachtige substantie die doet denken aan vaseline en niet in de huid trekt. Gebruik het product dan ook alleen ’s avonds als je nergens meer heen hoeft en het niet uitmaakt dat je huid een beetje glimt. Het product smeert heel goed uit, waardoor je maar weinig van de gel nodig hebt om goed te laten werken. Heb geduld met het resultaat; het kan even duren, maar het is absoluut de moeite waard om deze gel te blijven gebruiken!

 

Tags: , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.