Laatste kaartjes Masterclass “Alles over hormonen”

IMG_4807

 

Bijna is het zover, mijn  masterclass “Alles over hormonen” komt eraan. En we hebben nog maar een paar laatste kaarten over.  Ben jij hormonaal uit balans? Kom dan Zondag 27 Mei van 18.30- 21.00u naar mijn masterclass en onder het genot van allemaal gezonde (glutenvrije en suikervrije) hapjes vertel ik je hoe je hormonaal weer in balans kunt komen!

Pre-menopauze

In de masterclass over de pre-menopauze zal Vivian alles gaan vertellen over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de menopauze. Wat en welke hormonen in deze periode overheersend zijn en hoe je deze de baas bent. Maar ook welke kwaaltjes hierbij komen kijken, wat de symptomen zijn en hoe je deze te lijf gaat. Ook zal zij alles vertellen over welke voeding je in deze periode het beste wel of juist niet kunt eten. En wat (verschillende soorten) bewegen in dit proces voor effect hebben over je lichaam.

Vruchtbaarheid

Ook zal er een masterclass komen over vruchtbaarheid. Helaas zijn er heel veel vrouwen die niet (makkelijk) zwanger kunnen raken. Dit heeft vaak heel veel te maken met je hormoonhuishouding. Vivian zal alles vertellen over het in balans krijgen van je hormonen om zwanger te kunnen raken, wat je wel en niet moet eten, wat je aan beweging zou kunnen doen, en alle andere dingen die hier nog van op invloed kunnen zijn.

Ben jij erbij?

Koop hier je kaarten

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.