Mijn (kook)boek: Gezonder met Viv

Gezonder met Viv - Vivian Reijs
Leestijd: 1 minuut

Gezonder met Viv

Gezonder met Viv is een (kook)boek voor het hele gezin. Het is mijn eerste boek  en staat vol met tips en recepten om je leefstijl gezond om te gooien. Met tips voor iedereen in het gezin. Genieten van lekker en gezond eten en tegelijkertijd blijer en misschien wat slanker worden, daar hebben veel vrouwen behoefte aan. Vandaar dit boek.  Aan de hand van mijn 10 gouden regels geef ik je praktische adviezen over hoe je een gezonde leefstijl kunt toepassen en eventueel kunt combineren met een gezin. De recepten zijn namelijk ook kids en manlief proof ;). Maar met speciale aandacht voor moeders die behoefte hebben aan meer energie en of misschien ook een kilootje kwijt willen. In het boek staan 80 inspirerende recepten inclusief weekmenu’s.

10 gouden regels

Aan de hand van mijn eigen 10 gouden regels (die je ook hier kunt lezen) heb ik dit boek geschreven. Alle regels komen aan bod in dit boek. Hierbij legt ik uit waarom deze regels zo belangrijk zijn en waarom ze voor bijna iedereen goed kunnen werken. Deze 10 regels zijn makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. En nog belangrijker, je voelt je er gegarandeerd gezonder, blijer, mooier en slanker door! Klik hier voor meer informatie.

Voor het hele gezin met extra aandacht voor de mama’s

Wil jij  het boek bestellen? klik dan hier

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.