Je kunt ‘m nu al reserveren! Mijn (kook)boek: Gezonder met Viv

Leestijd: 1 minuut

Gezonder met Viv

Gezonder met Viv is een (kook)boek voor het hele gezin. Het boek staat vol met tips en recepten voor iedereen in het gezin. Genieten van lekker en gezond eten en tegelijkertijd blijer worden. Dat is wat we allemaal willen toch? Aan de hand van Vivian haar 10 gouden regels geeft zij duidelijke adviezen over gezond eten. Voor de kids, voor je man en met speciale aandacht voor de slanke moeders. In het boek staan 80 inspirerende recepten inclusief weekmenu’s. Het boek is voor iedereen die de leefstijl van zichzelf en het gezin wil verbeteren!

10 gouden regels

Aan de hand van Vivian haar eigen 10 gouden regels (die je ook hier kunt lezen) heeft zij dit boek geschreven. Alle regels komen aan bod in dit boek. Hierbij legt zij uit waarom zij deze regels zo belangrijk vindt en waarom ze voor iedereen goed kunnen werken. Deze 10 regels zijn makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. En nog belangrijker, je voelt je er gegarandeerd gezonder, blijer, mooier en slanker door!

Voor het hele gezin met extra aandacht voor de mama’s

Gezonder met Viv is een (kook)boek dat is geschreven voor het hele gezin. In dit boek geeft Vivian gezonde tips en recepten voor het hele gezin. Met extra vitamientjes voor de kids en een lekker stukje vlees voor de man in huis. Speciaal voor de mama’s geeft zij tips om alle gerechten slanker te maken. Zo eet het hele gezin lekker en gevarieerd en kunnen de mama’s tegelijkertijd afvallen.

Kan jij niet wachten om het boek van Vivian te bestellen? Reserveer dan vast jouw boek via onderstaande link of in onze shop.

 

Geef een reactie