Recept: Kip met zongedroogde tomaten en kokosmelk

Vinnies-quinoa-salade-culy-way-of-life-1024x680
Leestijd: 1 minuut

Een vullend maar toch licht gerecht voor vandaag! Kip met zongedroogde tomaten en kokosmelk. Wij zijn er dol op! Dit recept is bedoeld voor 4 personen.

Kip met zongedroogde tomaten en kokosmelk

Ingredi├źnten┬á

  • 500 gram kipfilet
  • 1 ui
  • Handje zongedroogde tomaten in olie
  • 250 ml kokosmelk
  • Courgette
  • Koriander
  • Quinoa of rijst
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet, de courgette en de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Fruit de uitjes ongeveer 2 minuten in kokosvet en voeg hier vervolgens de kipfilet aan toe. Als de kipfilet al een beetje dichtgeschroeid is voeg je de courgette en de zongedroogde tomaten toe. Bak dit geheel 5 minuten op een laag pitje en giet er 250 ml kokosmelk bij. Dit geheel op een zacht vuurtje laten pruttelen. Zorg dat de rijst of quinoa klaar is en voeg naar smaak nog peper en zout toe en voor de liefhebber wat verse koriander! Heerlijk!

Recept: Frederique van Putten

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.