Kijkje in de koelkast van: Vivian Reijs

Vivonline Koelkast Vivian

Daar is ie dan! Mijn koelkast. Ik krijg zo vaak de vraag; wat eet jij eigenlijk allemaal, nou hier een glimp van mijn koelkast.

Standaard in mijn koelkast heb ik :

1. Veel groente zoals wortels, spinazie, komkommer, courgette, broccoli, paprika’s. Groenten om mee te juicen of blenden, voor mijn salades of soepjes.  Ik heb altijd wel iets groens in koelkast of in de diepvries!
2. Cocoswater en cocosvet, onmisbaar!
3. Humus, lekker voor op mijn rijstwafels als snack tussendoor
4. Champagne of wijn, voor als vrienden langs komen wil ik natuurlijk wil ik wel wat  in huis hebben. Ik kan ook ontzettend genieten van een glaasje champagne of  een lekker glas rode wijn tijdens het koken. Want…… genieten mag he dames!!!
5. Geitenkaas voor de spelttosties van mijn dochter
6. Olijven
7. Mayonaise, bio uiteraard, lekker voor op mijn rijstewafeltjes met kipfilet
8. Cocosyoghurt  lekker met fruit en noten als ontbijt
9. Eieren, ik kan niet zonder eitjes. Voor mijn groente omeletten of mijn glutenvrije pannenkoeken
10. Frecious sapjes, ben ik verslaafd aan als ik zelf niet kan juicen
11. De grote groene bus is Juvo plantaardig protein poeder, heerlijk voor in de smoothies

Vivian Reijs

Vivian Reijs is motivatiespreker, auteur van de bestseller 'Herstel je hormonen in 10 stappen' waarvan er in Nederland meer dan 30.000 verkocht zijn. Vivian is orthomoleculair voedingsexpert, hormoon en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut. Tevens is Vivian founder van het online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij vrouwen helpt bij hun klachten door dagelijks tips te geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, naturel beauty en een gezonde mindset aan maandelijks zo’n 130.000 vrouwen. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezondere leefstijl en een goede hormoonbalans. Zodat jij weer je energie, plezier, libido en je lichaam, waar jij je fijn in voelt, terugkrijgt.