Kater? Met het drankje uit dit recept knap je op!

kater
Leestijd: 1 minuut

Iets teveel genoten van de drankjes gisterenavond? Je kent het wel: je wordt wakker met onwijze hoofdpijn, dorst en moeheid en dan moet de dag nog beginnen. Onwijs vervelend zo’n kater en natuurlijk heb je spijt, maar…

Kater? Er is een klein wondermiddeltje

Wij hebben dan ook een heerlijk receptje voor je waarvan je weer helemaal opknapt na je feestavond! Dit recept is super simpel en is ook nog eens erg lekker.

Wat heb je nodig?

  • Water
  • Kurkuma
  • Gember
  • Citroen
  • Biologische appelsap

Ten eerste vul een mok met kokend water. Vervolgens doe je hier wat kurkuma, stukjes verse gember, citroenschrijfjes en een beetje biologische appelsap bij. Het resultaat is een super lekker drankje. Daarnaast worden ook je lever en galblaas hier heel blij van!

Meer recepten tegen een kater?

Wil je een ander recept proberen? Wij hebben het recept van een drankje met rode biet voor je online gezet. Heb jij zelf nog goede tips of aanvullingen? We horen het graag van je. Laat een comment achter bij de bericht.

Tags: , , , ,

Vivian Reijs

Vivian Reijs is orthomoleculair voedingsexpert, hormoontherapeut en Klinische Psycho neuro-immunologie-therapeut in opleiding. En founder van dit online gezondheidsplatform www.vivonline.nl. Waarbij zij en een team van experts dagelijks tips geven over een gezonde leefstijl, voeding, hormonen, beauty en een gezonde mindset. Het is Vivians grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen en begeleiden naar een gezonder leven en een goede hormoonbalans. Zodat jij de beste versie wordt van jezelf, gezonder, blijer, slanker en fitter.